DIN PERSONLIGA HÄLSOBUTIK

Upptäck vårt urval av högkvalitativa kosttillskott
Till butiken

I fokus just nu

Blue Lotus

Först i Sverige med Akarkara-kapslar!

Moringa

Favoriter

Helt veganska produkter

Alla våra produkter är helt veganska, vilket innebär att varken ingredienser eller kapslar innehåller något från djurriket.

Förstklassiga råvaror och omsorg i varje led

Våra produkter är framställda av kvalitetsråvaror, med stort fokus på hygien och noggrannhet i hela processen, från skörd till förpackning.

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Om våra produkter av någon anledning inte skulle motsvara dina förväntningar, erbjuder vi full återbetalning inom 30 dagar från mottagen leverans.

Betakaroten - En färgstark nyhet!

Betakaroten är ett populärt val för solälskare som vill ha en färgstark sommar.

För Din Träning!

Om Sonjas Apotek

Drömmen om den personliga hälsobutiken har vi haft länge i familjen. Vårt intresse för hälsokost och naturmedicin väcktes av mormor Sonja, som alltid hade en huskur när vi behövde den.

Efter år av entreprenörskap inom en rad olika branscher, var det plötsligt som att allt sammanföll för att Sonjas Apotek skulle få födas; samarbetsavtal med leverantörer av de bästa råvarorna i världen, en lokal med förstklassig utrustning för tillverkning och en kompetent partner för att skapa en smidig köpupplevelse.

När det gäller våra produkter, lämnar vi inget åt slumpen. Vi sköter all tillverkning själva i Sverige.

Och där hälsokost ofta paketeras i plastburkar, har vi valt bort detta för betydligt mer klimatsmarta papperspåsar, då vi anser att omsorgen om vår planet är allas vårt gemensamma ansvar.

Vi hoppas du ska trivas hos oss och ser fram emot att höra om din upplevelse av våra produkter!

Gå med i Sonjas klubb för att ta del av våra medlemsförmåner, helt gratis!

Gå med i Sonjas klubb och upplev en värld av förmåner. Som en del av vår exklusiva klubb får du tillgång till specialerbjudanden, rabatter och unika kampanjer, endast tillgängliga för våra medlemmar. Du kommer även att få förhandsinformation om nya produkter, hälsotips och inspirerande innehåll direkt till din inkorg. Ta steget och bli en del av vår klubb idag, helt gratis!

R

Specialerbjudanden

R

Rabatter

R

Unika kampanjer

R

Hälsotips