Återbetalnings- och returpolicy

Översikt

På Sonjas Apotek vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt köp av våra produkter. Vår återbetalnings- och returpolicy gäller i 30 dagar från mottagandet av ditt paket. Om 30 dagar har passerat sedan du mottog ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig en full återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till en retur måste ditt paket vara oanvänt och i samma skick som du mottog det. Det måste också vara i originalförpackningen.

Reklamationsrätt

Enligt svensk lag har du som kund rätt att reklamera en vara om den är defekt eller inte motsvarar de egenskaper och kvalitet som förväntas. Reklamationsrätten gäller i tre år från det att du mottog varan. Om du upptäcker att produkten är felaktig, vänligen kontakta oss omedelbart för att rapportera problemet.

Vid reklamation har du rätt till att få varan reparerad, ersatt med en ny vara eller få pengarna tillbaka. Vi förbehåller oss rätten att undersöka varan och verifiera reklamationsärendet innan ersättning beviljas.

Reklamationsrätten täcker inte skador som orsakats av felaktig användning, olyckshändelser eller normalt slitage.

För att göra en reklamation, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att hjälpa dig med hanteringen av ditt reklamationsärende och se till att du får en snabb och rättvis lösning.

Återbetalningar

När vi har mottagit och granskat ditt returnerade paket kommer vi att meddela dig via e-post för att bekräfta mottagandet samt godkännande eller avslag av din återbetalning. Om den godkänns kommer återbetalningen att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt ursprungliga betalningssätt inom ett angivet antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du ännu inte har mottagit din återbetalning, följ dessa steg:

  1. Kontrollera ditt bankkonto för att säkerställa att återbetalningen inte har registrerats.
  2. Kontakta ditt kreditkortsföretag, eftersom bearbetningstiden kan variera.
  3. Ta kontakt med din bank, eftersom ytterligare bearbetningstid kan förekomma.

Om du har genomfört dessa steg och ännu inte har mottagit din återbetalning, kontakta oss på [email protected] för ytterligare hjälp.

Utbyten

Vi byter endast ut produkter om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en defekt eller skadad produkt mot samma produkt, skicka oss ett e-postmeddelande till [email protected].

Retur av varor

För att returnera ditt paket, skicka det till:

Herbwell AB
Bengt Bagares Gränd 12
128 66 Sköndal
Sverige

Du ansvarar för att betala för returfraktkostnaden för din vara. Fraktkostnader är ej återbetalningsbara. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

Beroende på din plats kan det ta olika tid för den utbytta produkten att nå dig. Om du returnerar en dyrare vara kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att ta emot din retur.

Betalning

På Sonjas Apotek kan du betala med ditt kredit- eller betalkort via vår säkra kassasida. När du genomför ett köp genom vår betalningslösning debiteras alla kredit- och betalkortstransaktioner direkt vid köptillfället. Det innebär att du som kund gör förskottsbetalningar för de produkter eller tjänster du beställer. Genom att använda förskottsbetalningar kan vi snabbt behandla din beställning och påbörja leverans- eller utförandeprocessen.

Fraktprocess och Leveranstid

Vi erbjuder leverans med PostNord för snabba och pålitliga leveranser. Normalt tar leveransen 2-3 arbetsdagar från det att beställningen har bekräftats. Observera att leveranstiden kan variera beroende på din plats och eventuella oregelbundenheter i leveransprocessen.

Vi strävar alltid efter att hantera och skicka din beställning så snart som möjligt. När din beställning har skickats får du en bekräftelse via e-post med en spårningslänk så att du kan följa leveransens framsteg.

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar angående återbetalningar och returer, tveka inte att kontakta oss på [email protected]. Vårt dedikerade kundsupportteam finns här för att hjälpa dig.